Екипът на Спешната помощ в гр. Бобошево, състоящ се от фелдшер,

...
Екипът на Спешната помощ в гр. Бобошево, състоящ се от фелдшер,
Коментари Харесай

Разпускат спешния екип в Бобошево


Екипът на Спешната помощ в гр. Бобошево, състоящ се от фелдшер, здравна сестра и водач на кола за спешна помощ, се разпуска, а адресите се поемат от филиала в Дупница. Това съобщава завеждащият Спешния център в Кюстендил доктор Албена Рапатинска, представена от БНР.

" Фелдшерът в незабавния екип в Бобошево е на възраст над 75 години и се отхвърля, водачът на колата за спешна помощ счупил ръка и ще е дълго време в болнични, а здравната сестра е към джипи в Бобошево ", споделя доктор Рапатинска.  " Има една сестра в този кабинет. Иначе си имат персонални лекари там, които си обслужват хората. Спешността я поемаме от екипите в Дупница. Там имам три екипа, които непрестанно са в подготвеност да реагират, по този начин, че не ни е проблем това ".

Досега незабавният екип в Бобошево работел заран от 7.00 заран до 17.00 часа следобяд единствено в делнични дни: " Сега не знам какво ще върша, само че в случай че има потребност към този момент и в случай че мога да намеря личен състав, ще го възстановя още веднъж. Ако не, Дупница ще си ги покрива адресите, както е било преди този момент. Не е проблем ", добавя тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР